пʼятницю, 21 січня 2022 р.

 До Дня Соборності України у закладі освіти відбулися тематичні заходи під гаслом «Соборна і єдина Україна»


22 січня відповідно до Указу Президента України від 13.11.2014 № 871/2014 відзначався День Соборності України.

З нагоди державного свята Дня Соборності України та з метою виховання в учнівської молоді почуття патріотизму й гордості за свою державу 21 січня в нашому закладі освіти проведено круглий стіл на тему «Єднання заради Незалежності». Під час заходу керівник національно-патріотичного гуртка Демко Г.Ю. разом з членами учнівського самоврядування провела дискусію про споконвічну мрію народу про власну незалежну, соборну державу та складний і довготривалий процес її формування та загрози, які виникають на сучасному етапі щодо єдності і незалежності нашої держави. Під час бесіди Ганна Юріївна наголосила, що для Закарпаття це 76 річниця входження краю до складу України, необхідно пам’ятати наших національних героїв, серед яких і Президент Карпатської України Августин Волошин.

Напередодні Дня Соборності України у бібліотеці училища оформлена книжкова виставка «Сила єдності». Матеріали, представлені на виставці, акцентують увагу на історичних фактах, що передували злуці, на об’єднавчому русі, який наприкінці 1918- початку 1919 року охопив майже всю Україну.

День Соборності – це запорука існування неподільної України, це нагадування про те, що сила нашої держави в нашій єдності.




Немає коментарів:

Дописати коментар