понеділок, 6 грудня 2021 р.

 Зустріч з волонтером Руху підтримки    закарпатських військових 

Сьогодні відзначається  професійне свято наших захисників – День Збройних сил України. Це свято вже традиційно розглядається українцями ширше. Люди усвідомлюють, що наші Збройні сили – це справжня гарантія державного суверенітету. Вже сьомий рік українські воїни стримують агресію проти нашої держави. Роблять це віддано, хоробро й маючи безумовну моральну перевагу: наші чоловіки та жінки у лавах Збройних сил захищають свободу та вільне майбутнє українського народу.

 Сучасні захисники батьківщини – не завжди у камуфльованому одязі та зі зброєю в руках. Є ті, що допомагають берегти Україну. Волонтери.

Саме в цей день, 6 грудня відбулася  зустріч учнів нашого закладу освіти  з волонтером Руху підтримки закарпатських військових Володимиром Сураном. Володимир розповів про історію створення Руху і чим конкретно займаються люди,  об’єднані ідеєю допомоги військовим,  про оригінальні акції, які проводилися в Ужгороді та інших населених пунктах Закарпатської області з метою збору коштів на потреби військових (забезпечення одягом, спецодягом, продуктами харчування), допомогу  пораненим  бійцям, які  лікувалися в госпіталях та проходили реабілітаційний період.

Ми завжди будемо вдячні їм за службу.




Немає коментарів:

Дописати коментар