середу, 1 грудня 2021 р.

 1 грудня  Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня  щороку відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Саме в цей день, працівники міського центру соціальних служб департаменту соціальної політики міськради, який очолює Іван Фленько, провели в Ужгороді на площі Театральній  щорічну акцію «Молодь проти СНІДу», до якої  активно долучилися учні, члени ради учнівського самоврядування.

Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету, а також представники благодійної організації «100% життя», Товариства Червоного Хреста. Учні роздавали  перехожим буклети з інформацією про те, що важливо знати про ВІЛ-інфекцію та СНІД, працівники Закарпатського обласного центру соціальних служб дарували символічні квіти зі стрічками.


Традиційно священники різних конфесій помолилися за тих, хто бореться з недугою, за померлими від неї провели панахиду. Учасники акції виклали символічну стрічку із лампадок.

 1 грудня в нашому закладі освіти заступник директора з ВР  Скиба  Марина провела з учнями першого курсу годину спілкування з метою поінформованості  учнівської молоді про проблеми ВІЛ/СНІДу, проблеми людей, які живуть з цією хворобою, звільнення від наркотичної та алкогольної залежності. Під час бесіди зробила акцент на тому, що символом боротьби зі СНІДом стала червона стрічка  і вона означає «Я знаю про проблему ВІЛ\СНІДу і я не байдужий до неї»











Немає коментарів:

Дописати коментар