пʼятницю, 17 вересня 2021 р.

 Участь у тренінгу

В рамках проєкту «Підвищення обізнаності молоді Закарпатської області щодо безпечної міграціі та працевлаштування», що впроваджується Закарпатською громадською жіночою організацією «Веста” за підтримки IOM Ukraine та фінансування USAID Ukraine – USAID Україна, 16-17 вересня 2021 року, в місті Ужгороді, відбувся тренінг для тренерів. Програма тренінгу була спрямована на підвищення рівня поінформованості щодо безпечної міграції, попередження торгівлі людьми серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з високими ризиками до потрапляння в ситуації експлуатації.


До роботи тренінгу долучилися здобувачі освіти нашого училища, а саме: Чаловка Максим, Деметер Юлія, Павкевич Каріна, Кіс Василь, Арбатова Анна та Меликсетян Есфирь.

На початку тренінгу з вітальним словом до учасників звернулася координатор проекту від Міжнародної організації з міграції в Україні Анна Чернявська.

Протягом тренінгу учні та студенти отримали багато нової інформації з питань безпечної міграції та працевлаштування, протидії торгівлі людьми. Зокрема учасники ознайомились з визначенням торгівлі людьми, її масштабами та тенденціями у 2021році; пройшли онлайн-квест з безпечного працевлаштування «Шукаєш роботу? Перевір свої сили»; навчились відрізняти міфи від фактів; здійснили керований перегляд анімаційного мультфільму «Що таке торгівля людьми?» та анімаційних відео історій постраждалих «Навіть ти»; напрацювали під час роботи в малих групах правила безпечної міграції та працевлаштування; розробили план подальших превентивних заходів в своїх навчальних закладах.

Також майбутніх тренерів ознайомили з новою розробкою МОМ для промо квесту у соц мережах – тематичними телеграм стікерами.

Учасники тренінгу отримали сертифікати.




Немає коментарів:

Дописати коментар